Secured Mobility Event - 20 juni 2019

De ontwikkelingen omtrent mobility is sinds de afgelopen jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Dankzij deze ontwikkelingen kunnen uw klanten overal werken en op elk gewenst moment bestanden maken, bewerken en delen met elkaar. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en hebben uw klanten meer vrijheid om te werken. De verwachting is dat deze trend zich alleen maar door zal zetten. De ontwikkelingen omtrent mobility is sinds de afgelopen jaren in een stroomversnelling terecht gekomen.Hoe ver bent u met het inrichten van de mobiele werkplek? Ingram Micro helpt u hier graag mee verder door u te ondersteunen bij het bouwen, beveiligen, beheren en verbinden van de mobiele werkplek. Speciaal hiervoor hebben wij verschillende vendoren samengebracht om een coherente oplossing te presenteren. Dit kan u de tools geven om een voorsprong te ontwikkelen ten opzichte van uw concurrentie. Ook zal Brian Verburg, Manager Security & Datacenter Centre of Excellence, u meer vertellen over wat Ingram Micro voor u kan betekenen op gebied van Cyber Security.

Herkent u zich in onderstaande vragen? Schrijf u dan in voor het Secured Mobility Event op 20 juni waarbij we verder zullen kijken dan alleen de end-points maar naar de complete infrastructuur!
Hoe zorg ik voor een goede verbinding tussen gebruikers en het datacenter?
Hoe richt ik een mobiele werkplek in waarbij mijn infrastructuur, zowel on-premise als in de cloud optimaal functioneert en beschikbaar is?
Hoe houd ik controle over het beheer van alle mobiele werkplekken en de bestanden die geraadpleegd en gedeeld worden?
Programma:
09:30 - 10:00 Inloop
10:00 - 10:30 Introductie: Altijd en overal kunnen werken op een device die veilig toegang geeft tot alle bedrijfsapplicaties en -data.
10:30 - 11:15 De noodzaak om bedrijfs(kritische)systemen, infrastructuur, werkplekken en andere endpoints te beveiligen.
11:15 - 12:00 De beveiliging en toegankelijkheid van het netwerk die nodig is om mobiel te werken.
12:00 - 12:45 Lunch
12:45 - 13:30 De voordelen van bedrijfsapplicaties en data in de cloud
13:30 - 14:15 Hoe waarborgt u de continuiïteit en het rendement van de infrastructuur.
14:15 - 14:30 Pauze
14:30 - 15: 15 Hoe beheert u uw datacenter en blijft u schaalbaar, veilig en altijd beschikbaar?
15:15 - 16:30 Borrel

Let op: Om ervoor te zorgen dat u alle informatie ontvangt m.b.t. tot het Secured Mobility Event zal u automatisch ingeschreven worden voor de email groep Events & Trainingen. U zult enkel informatiemails ontvangen over dit evenement.

Lees hier de Privacyverklaring van Ingram Micro
Kosten:
Dit evenement wordt u kostenloos aangeboden door Ingram Micro, Blackberry, Dropbox, HPE Aruba, Ivanti en Red Hat. Wel wordt er rekening gehouden met uw aanwezigheid bij de lunch. Kunt u helaas niet meer deelnemen aan het evenement? Laat dit dan tijdig weten door te mailen naar Michael Koudhoofd
Locatie:
Wij ontvangen u graag op 20 juni om 09:30u bij VRIJ in Culemborg.

Beusichemsedijk 17
4101 NV
Culemborg

U kunt hier de routebeschrijving vinden.