On-demand webinar: Microsoft SQL op Red Hat Enterprise Linux 
De databases van uw klanten zijn kritiek voor het succes van hun business. Data is macht geworden. Data is de nieuwe olie. Om deze reden verwachten klanten ook meer van uw SQL database dienstverlening. Daar komt bij dat met de groei van data, betrouwbaarheid, security en flexibiliteit in de cloud steeds belangrijker is geworden. Maar hoe kunt u voldoen aan deze steeds hoger wordende verwachtingen van uw klanten?

Voor deze vraag is Microsoft met Red Hat om de tafel gaan zitten. Samen realiseerden ze in 2017 de optimalisatie van Microsoft SQL op Red Hat Enterprise Linux. Met als resultaat dat zowel Microsoft als Red Hat openlijk uitspreken dat ze samen 'the best performance for the modern database' hebben gerealiseerd.

Het is daarom van essentieel belang dat u als partner op de hoogte bent van Red Hat Enterprise Linux en waarom Microsoft SQL beter op RHEL draait. Maar ook bovenal: wat zijn de voordelen? Onze eigen Red Hat specialist, Jeffrey Stolker, en de manager van ons technische team, Frank Smits, laten o.a. aan de hand van een business case zien hoe Microsoft SQL op Red Hat Enterprise Linux draait.

Vul hieronder uw gegevens in om de webinar on-demand te bekijken.
Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met de Privacyverklaring van Ingram Micro.
Copyright © 2021 Ingram Micro Inc. All rights reserved       Privacy statement   |   Terms of service